Samenwerking

RIVIR werkt nauw samen:

VanEkeren Belastingadviseurs te Voorschoten

De adviseurs van VanEkeren Belastingadviseurs verstrekken hoogwaardig belastingadvies aan kleine en middelgrote bedrijven, particulieren en dga’s. Ook verzorgen zij aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

De adviseurs van vanEkeren Belastingadviseurs hebben zich ontwikkeld bij de grote belastingadvieskantoren en in het bedrijfsleven. Deze ervaring stelt hen in staat om cliënten doelgericht te adviseren bij fiscale vraagstukken.

VanEkeren Belastingadviseurs
Papelaan 85 DD
2252 EG Voorschoten

+31 (0) 71 20 43 004
info@vanekeren.com
www.vanekeren.com

Change Assistance te Gorinchem

Veranderingen horen bij het leven. Change Assistance is gespecialiseerd in het begeleiden van de financiële aspecten binnen dit proces. Change Assistance assisteert u bij de voorbereiding van een verandering, bij het uitvoeringsproces, alsmede bij zaken die de verandering tot gevolg heeft.

Change Assistance
Vlietlaan 7
4205 AR Gorinchem

06 – 53 34 46 62
info@changeassistance.nl
www.changeassistence.nl

Taxative administratie- en belastingadviseurs te Voorschoten

Taxative is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Voorschoten en Leiden. We leveren diensten aan het MKB, DGA, holding, stichting, zelfstandig ondernemer en particulier. Wij bieden oplossingen op het gebied van boekhouding en belastingen. De adviseurs van Taxative zijn aangesloten bij NOAB en lid van de NOB.

Taxative administratie- en belastingadviseurs
Papelaan 85h
2252EG Voorschoten

071-5614499
info@taxative.nl
www.taxative.nl

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer te weten komen over RIVIR? Of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@rivir.nl of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

RIVIR – administratie & advies

071 - 20 43 004
info@rivir.nl

Kvk-nummer
24372078

Adres
Papelaan 85-H
2252 EG Voorschoten