Samenwerking

RIVIR werkt nauw samen:

VanEkeren Belastingadviseurs te Voorschoten

De adviseurs van VanEkeren Belastingadviseurs verstrekken hoogwaardig belastingadvies aan kleine en middelgrote bedrijven, particulieren en dga’s. Ook verzorgen zij aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

De adviseurs van vanEkeren Belastingadviseurs hebben zich ontwikkeld bij de grote belastingadvieskantoren en in het bedrijfsleven. Deze ervaring stelt hen in staat om cliënten doelgericht te adviseren bij fiscale vraagstukken.

VanEkeren Belastingadviseurs
Papelaan 85 DD
2252 EG Voorschoten

+31 (0) 71 20 43 004
info@vanekeren.com
www.vanekeren.com

Taxative administratie- en belastingadviseurs te Voorschoten

Taxative is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Voorschoten en Enschede. We leveren diensten aan het MKB, DGA, holding, stichting, zelfstandig ondernemer en particulier. Wij bieden oplossingen op het gebied van boekhouding en belastingen. De belastingadviseurs van Taxative zijn lid van de NOB.

Taxative administratie- en belastingadviseurs
Papelaan 85DD
2252EG Voorschoten

071-5614499
info@taxative.nl
www.taxative.nl

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer te weten komen over RIVIR? Of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@rivir.nl of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

RIVIR – administratie & advies

071 - 20 43 004
info@rivir.nl

Kvk-nummer
24372078

Adres
Roombekerveld 70
7523 JS Enschede

RIVIR 
ADMINISTRATIE & ADVIES

RIVIR is een administratie & advies kantoor gevestigd te Enschede en richt zich op ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Groeien de zaken u financieel of administratief boven het hoofd? Zijn de financiële stromen niet goed te overzien? RIVIR kan u helpen!

Meer over RIVIR