Over ons

RIVIR – administratie & advies is in 2003 opgericht. Het team van RIVIR wordt aangestuurd door Dick Kranendonk. Dick Kranendonk is sinds 1988 werkzaam in de financieel administratieve sector. Zijn werkervaring strekt zich uit van accountantskantoren, trust en diverse ondernemingen in het midden en klein bedrijf zoals groothandel, logistieke sector en vastgoed. Binnen deze organisaties heeft hij diverse functies uitgeoefend van assistent-accountant, hoofd administrateur tot financial controller. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Missie en visie

De missie van RIVIR is om MKB-ondernemers te ondersteunen en te adviseren op administratief en fiscaal gebied, persoonlijk en proactief, en op een wijze die aansluit bij de betreffende ondernemer.

Onze visie is dat iedere ondernemer vooral moet doen waar hij/zij goed in is en dus bezig moet zijn met de hoofdactiviteit van zijn/haar onderneming. Met passende ondersteuning en advies van RIVIR heeft de ondernemer vervolgens een gedegen inzicht in de financiële stand van zaken, waarmee goede handvatten beschikbaar zijn voor het nemen van de juiste beslissingen voor de toekomst.

Het doel van onze inzet

Het ordenen, analyseren en interpreteren van financiële gegevens kost ondernemers veel tijd. Tijd die u als ondernemer liever aan kernactiviteiten besteedt. Een boekhouder of controller in dienstnemen kan een oplossing zijn, maar is voor veel ondernemers vaak een (te) grote investering.

Nauwkeurigheid, integriteit en een persoonlijke benadering. Dit is de basis waarop uw bedrijf is gebouwd. Maar wilt u ook meer controle over de financiële stromen binnen uw onderneming? RIVIR biedt daarom een administrateur of controller op maat aan. Wij verzorgen uw administratie bij ons op kantoor. Desgewenst komen wij ook bij u langs en zo vaak als u maar wilt.
De inzet van RIVIR biedt voordelen:

  • Sparren over vraagstukken die u als ondernemer bezighouden
  • De boekhouding komt en blijft op orde
  • De jaarrekening kan gemakkelijker en sneller worden opgesteld
  • Actueel worden geïnformeerd en geadviseerd over uw financieel economische bedrijfsvoering
  • Toegang tot specialisten binnen het netwerk van RIVIR
  • Snel en duidelijk antwoord op uw vragen
  • Korte doorlooptijd van onze werkzaamheden

Bekijk hier mijn Linkedin profiel

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer te weten komen over RIVIR? Of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@rivir.nl of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

RIVIR – administratie & advies

071 - 20 43 004
info@rivir.nl

Kvk-nummer
24372078

Adres
Roombekerveld 70
7523 JS Enschede

RIVIR 
ADMINISTRATIE & ADVIES

RIVIR is een administratie & advies kantoor gevestigd te Enschede en richt zich op ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Groeien de zaken u financieel of administratief boven het hoofd? Zijn de financiële stromen niet goed te overzien? RIVIR kan u helpen!

Meer over RIVIR