Onze diensten

Wij bieden een variatie van diensten aan. Deze diensten sluiten wij aan op de behoefte en wensen binnen uw onderneming. RIVIR kan het volgende voor u verzorgen:

  • boekhouding en financiële administratie
  • salaris-, loon en personeelsadministratie
  • samenstellen van de jaarrekening
  • belastingaangiften
  • management informatie

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is onontbeerlijk voor uw bedrijf. Aan de hand van een goede administratie kunt u beslissingen nemen op basis van duidelijke cijfers en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Ook creëert een goed ingerichte en bijgehouden administratie een stuk rust waardoor u zich volledig kunt focussen op het daadwerkelijke ondernemen zelf. Het is mogelijk om uw hele administratie aan ons uit te besteden, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde delen door ons te laten uitvoeren. In beide gevallen zullen wij u met raad en daad terzijde staan.

Salarisadministratie

Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen. Uw salarisadministratie uitbesteden aan RIVIR biedt u ondersteuning in het voeren van een correcte salarisadministratie.

Jaarrekening

Een jaarrekening biedt u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Deze moet u in veel gevallen deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wij stellen aan de hand van de financiële administratie de jaarrekeningen en tussentijdse overzichten op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineren wij dit met een voor u passend advies voor uw bedrijf.

Belastingaangiften

Het jaarlijks indienen van de belastingaangifte kost u veel kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het laten groeien van uw bedrijf. RIVIR kan u bij het uitvoeren van uw belastingaangifte ondersteunen. De belastingadviseurs binnen ons netwerk hebben ruime ervaring met het indienen van uw belastingaangifte en zijn bekend met de fiscale aftrekposten. Naast het regelmatig geven van tips en informatie bieden wij hulp de onderstaande belastingaangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffing
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapbelasting
  • Dividendbelasting

Managementinformatie

Kort samengevat is managementinformatie die informatie die nodig is bij het nemen van beslissingen, het formuleren van beleid en het bewaken van de bedrijfsvoering. Managementinformatie geeft informatie over het reilen en zeilen in uw organisatie. Met de juiste cijfers in handen heeft u voldoende managementinformatie en kunt u gefundeerd beslissingen nemen.

RIVIR geeft u de mogelijkheid om de capaciteit van de financiële functie te optimaliseren door het aanbieden van een parttime controller. Wij ondersteunen uw boekhouding en organisatie. Door onze kennis dragen wij zorg voor een optimale inzet. Zo bespaart u tijd en geld en kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer te weten komen over RIVIR? Of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@rivir.nl of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

RIVIR – administratie & advies

071 - 20 43 004
info@rivir.nl

Kvk-nummer
24372078

Adres
Roombekerveld 70
7523 JS Enschede

RIVIR 
ADMINISTRATIE & ADVIES

RIVIR is een administratie & advies kantoor gevestigd te Enschede en richt zich op ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Groeien de zaken u financieel of administratief boven het hoofd? Zijn de financiële stromen niet goed te overzien? RIVIR kan u helpen!

Meer over RIVIR